Gezondheid is voor elke kat en hond iets anders

Royal Canin ontwikkelt voeding op maat waarmee katten en honden zo gezond mogelijk hun leven kunnen leiden.

Een hond en kat staan naast elkaar

Onze focus blijft hun gezondheid

Wat er ook verandert in de wereld, onze prioriteit is en blijft de gezondheid van uw kat of hond. Daarom kunt u ervan op aan dat we nooit zullen inleveren op kwaliteit. 

Ontdek meer

Gezondheid voor nu en altijd

Het eerste jaar is essentieel voor de ontwikkeling van de gezondheid van puppy's en kittens. De voeding die ze nu krijgen beïnvloedt hun gezondheid voor de rest van hun leven.

Labrador pup en Brits Korthaar kitten staan in zwart-wit op een witte achtergrond
Volwassen staande Maine Coon en Duitse Herder in zwart-wit op een witte achtergrond

Ontdek rassen

Elke ras is uniek en dat geldt ook voor hun gezondheidsbehoeften. Krijg advies en informatie over het ras dat bij u past en de juiste voeding.

De wetenschap achter voeding op maat

We stellen het ideale recept samen om aan de gezondheidsbehoeften van alle huisdieren te voldoen, zodat ze zo gezond mogelijk blijven. Katten en honden vertonen veel meer onderlinge verschillen dan mensen denken. Daarom zetten we al onze expertise en passie in om elk dier de best mogelijke gezonde voeding te geven.

Meer informatie
Groot x-vormig brok
Zittende volwassen Abessijn in zwart-wit op een witte achtergrond

Gezondheid is onze obsessie

Royal Canin werd in 1968 opgericht door een dierenarts met een visie: de gezondheid van katten en honden verbeteren door middel van voeding. Die missie motiveert ons nog altijd bij alles wat we doen.

Over Royal Canin