Conținut redus de amidon

Formula conține un nivel scăzut de amidon.

Gluco-modulare

Formulă specifică menită să contribuie la gestionarea glicemiei postprandiale la câinii cu diabet.

Aport proteic ridicat

Conținut bogat în proteine. Menținerea masei musculare este esențială la câinii cu diabet.

Efort pentru un viitor sustenabil

Convingerea noastră că animalele de companie ne fac lumea mai frumoasă ne inspiră și dă viață misiunii noastre: O LUME MAI BUNĂ PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE™.

Descoperă mai mult
Labrador Retriever adult așezat, alături de proprietar, afară

Carne și derivate de origine animală, derivate de origine vegetală, cereale, uleiuri și grăsimi, minerale.

Aditivi nutriționali: Vitamina D3: 180 UI, E1 (Fier): 3 mg, E2 (Iod): 0.3 mg, E4 (Cupru): 2 mg, E5 (Mangan): 1 mg, E6 (Zinc): 10 mg.

Proteine: 9.0% - Grăsimi: 4.0% - Cenușă: 1.5% - Celuloză brută: 2.4% - Umiditate: 79.0% - Acizi grași esențiali: 0.9% - Total zaharuri: 0.7% - Amidon: 1.6% - Sursă de carbohidrați: porumb - orez.
Greutatea câinelui Grame/ ziNumăr conserve/ zi
Subponderal-Normoponderal-Supraponderal-
2 kg 257 g 3/4 226 g 2/4 195 g 2/4
4 kg 432 g 1 380 g 1 328 g 3/4
6 kg 585 g 1+2/4 515 g 1+1/4 445 g 1
8 kg 726 g 1+3/4 639 g 1+2/4 552 g 1+1/4
10 kg 858 g 2 755 g 1+3/4 652 g 1+2/4
15 kg 1163 g 2+3/4 1024 g 2+2/4 884 g 2+1/4
20 kg 1443 g 3+2/4 1270 g 3 1097 g 2+3/4
25 kg 1706 g 4+1/4 1502 g 3+3/4 1297 g 3+1/4
30 kg 1956 g 4+3/4 1722 g 4+1/4 1487 g 3+3/4
35 kg 2196 g 5+1/4 1933 g 4+3/4 1669 g 4
40 kg 2428 g 6 2136 g 5+1/4 1845 g 4+2/4
45 kg 2652 g6+2/4 2334 g 5+3/4 2015 g 5
50 kg 2870 g 7 2525 g 6+1/4 2181 g 5+1/4
55 kg 3082 g 7+2/4 2713 g 6+2/4 2343 g 5+3/4
60 kg 3290 g 8 2895 g 7 2501 g 6
70 kg 3694 g 93250 g 8 2807 g 6+3/4
80 kg 4083 g 10 3593 g 8+3/4 3103 g 7+2/4
VHN-WEIGHT MANAGEMENT-DIABETIC SPECIAL LOW CARBOHYDRATE DOG CAN 400G-PACKSHOT

Încă mai ai întrebări despre acest produs?

Află cum să ne contactezi și ia legătura cu noi.

Adresează o întrebare